Fotodanimladih.com.hr poštuje privatnost i prava korisnika svojih internetskih stranica. Naše obveze definirane propisima o zaštiti osobnih podataka shvaćamo jako ozbiljno, te smo izradili ovaj dokument da bismo opisali na koji način koristimo i obrađujemo osobne podatke.

Koje osobne podatke prikupljamo i kako ih sve koristimo?

Posjet našim stranicama:

Koje osobne podatke prikupljamo?

Prilikom posjeta našim stranicama, naš internetski server automatski prikuplja informacije o IP adresi vašeg računala, vrsti internetskog pretraživača, nazivu domene, vremenu pristupa, internetskoj adresi s koje dolazite, te informacije o našim internetskim stranicama koje ste posjetili, kao i o vašim radnjama na našim internetskim stranicama. Neki se podaci (ali ne osobni) spremaju i u kolačiće (cookies) unutar Vašeg internetskog preglednika. Više o tome kasnije.

Za što ih koristimo?

Podaci koje naš internetski server prikuplja automatski se koriste u svrhu statističke obrade o korištenju stranica, a sve u svrhu poboljšanja kvalitete naše internetske stranice. Napominjemo da naš internetski server ne prikuplja vašu e-mail adresu ili bilo koju drugu informaciju po kojoj bismo vas mogli identificirati.

Koliko ih dugo čuvamo i s kime ih dijelimo?

Prikupljeni se podaci brišu automatski i ne dijelimo ih ni s kim.

Korištenje kolačića

Kolačić (Cookie) je tekstna datoteka koju, prilikom prvog posjeta našoj internetskoj stranici, vaš internetski pretraživač pohranjuje na vaše računalo, i na taj način omogućuje brže učitavanje već posjećenih stranica. Kolačić ne sadržava osobne informacije, ali nama pomaže pružiti vam osobnije iskustvo pregledavanja naših internetskih stranica.

Jedna od glavnih prednosti kolačića je ušteda vremena i lakši pregled stranica, jer kolačić govori internetskom pretraživaču da ste se vratili na stranicu koja je prethodno učitana. Statističke informacije o posjećenosti određenih informacija kreiraju se s pomoću kolačića, pa su zato važni za prepoznavanje želja korisnika, a sukladno njima, za određivanje smjera razvoja kako naše ponude, tako i smjera razvoja internetske stranice.

Kolačić koristimo i za Google Analytics, alat tvrtke Google namijenjen za analizu internetskih stranica, te u marketinške svrhe gdje svojim posjetiteljima izvan stranice Fotodanimladih.com.hr, u obliku Google oglasa, prikazujemo informacije koje bi ih mogle zanimati.

Izmjene Izjave

Zadržavamo pravo da s vremenom promijenimo ovu Izjavu, a time promijenimo i datum objave, stoga molimo naše posjetitelje i korisnike da povremeno pogledaju ovu Izjavu kako bi se što točnije informirali o načinima na koje štitimo njihovu privatnost.

Svojim daljnjim prisustvom na našim stranicama i korištenjem naših usluga smatramo da prihvaćate i sve odredbe Izjave o zaštiti privatnosti.